Joey Veerman

Joey Veerman, een opkomende ster in het Nederlandse voetbal. Geboren op 22 februari 1999 in Volendam, begon Veermans voetbalcarrière op jonge leeftijd, en hij maakte al snel naam met zijn indrukwekkende vaardigheden en voetbalintelligentie. Veerman's professionele carrière begon bij FC Volendam in de Eerste Divisie, waar hij zijn spelbepalende kwaliteiten op het middenveld liet zien. Zijn visie, passing en vermogen om het speltempo te beheersen, onderscheidden hem van zijn leeftijdsgenoten.

СМ

Position

23

Number

6

International competitions

59

International goals

Het verhaal van Joey Veerman!

Joey's voetbalverhaal begon toen hij slechts vier jaar oud was, spelend voor RKAV Volendam. Twee jaar later maakte hij de overstap naar de jeugdacademie van FC Volendam. Terwijl hij zich door de jeugdacademie van de club ontwikkelde, werd zijn talent en potentieel steeds duidelijker en bereikte uiteindelijk het eerste team.

Highlights & milestones

2015

Veerman begon zijn voetbalreis bij RKAV Volendam. Hij maakte de overstap naar de jeugd van FC Volendam en doorliep het hele jeugdacademie. Op 30 april 2015 zette hij zijn handtekening onder zijn eerste professionele contract.

2019

Op 30 augustus 2019 tekende Veerman een contract bij SC Heerenveen, dat liep tot medio 2022, met een optie voor een vierde seizoen. Deze transfer markeerde zijn vertrek bij FC Volendam na een opmerkelijke vijftien jaar.

2020

In februari tekende Joey Veerman een belangrijke sponsorovereenkomst met Adidas.

2020

Na een indrukwekkend seizoen tekende Joey Veerman in 2020 een nieuw contract bij FC Heerenveen. Zijn opmerkelijke prestaties op het veld werden beloond met een verlenging van zijn contract.

2022

Op 4 januari 2022 kondigde PSV officieel de verwerving van Joey Veerman aan. Hij zette zijn handtekening onder een contract dat loopt tot medio 2026 bij de club uit Eindhoven.

2022

Later dat jaar bereikte Joey Veerman een belangrijke mijlpaal in zijn carrière toen hij en zijn team de prestigieuze Johan Cruijff Schaal wonnen.

2023

In juni 2023 maakte Joey Veerman zijn debuut voor het Nederlandse nationale voetbalteam in de wedstrijd tegen Italië voor de derde plaats in Divisie A van de UEFA Nations League 2022/23.

2023

In 2023 vernieuwde Joey Veerman zijn contract met Adidas met nog eens 3 jaar, tot 2026.

Boost your career!

Joey zijn succes is de getuigenis van een gezonde samenwerking tussen talent en begeleiding. Kies Muy Manero en ervaar op maat gemaakte begeleiding!

Get in touch