Onze diensten

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten, op maat gemaakt om onze spelers te versterken in elk aspect van hun carrière

Op het veld

Een professionele atleet doet meer dan alleen sporten. Daarom bieden wij een breed assortiment aan diensten om jou te ondersteunen.

Find out more
Transfers

Transfers

Het managen van jouw carrière gebeurt met uiterste precisie en de meest hoogwaardige expertise. Onze proactieve en directe benadering verzekert de beste carrièremogelijkheden op een zeer competitieve transfermarkt. Wij blijven onszelf uitdagen in kwantiteit en kwaliteit van transfers om met jouw carrière ongekende hoogtes te bereiken. 

Carrièreontwikkeling

Carrièreontwikkeling

Wij begrijpen de verwachtingen, verantwoordelijkheden en uitdagingen waar zowel opkomend talent als ervaren professionals mee te maken krijgen. Door jarenlange ervaring te combineren met gepersonaliseerde carrièreontwikkeling, begeleiden we atleten en hun families op professionele wijze door de belangrijkste fases van hun carrière. 

Welzijn & Gezondheid

Welzijn & Gezondheid

Topvoetbal eist uiterste fitheid, zowel mentaal als lichamelijk. Ons team van specialisten bestaat uit sporttherapeuten, voedingsdeskundigen, medisch experts en leefstijlcoaches. Deze specialisten zetten zich stuk voor stuk in voor het verbeteren van jouw prestaties. Bij Muy Manero staat het welzijn en de gezondheid van atleten voorop. 

Juridisch

Juridisch

Onze juridische afdeling biedt voortdurende ondersteuning om de atleten en hun families op elke manier mogelijk bij te staan. Ons ervaren team aan juristen is gespecialiseerd in verschillende aspecten  en handelen snel naar de wensen van de atleet. 

Contractonderhandeling

Contractonderhandeling

Elk contract is anders. Tijdens contractonderhandelingen staan verdiensten en persoonlijke belangen van de atleet voorop. Wij leunen op onze ervaring, marktkennis en netwerk om de best mogelijke voorwaarden vast te stellen.

Data & Videoanalyse

Data & Videoanalyse

FACTS Consultancy ondersteunt Muy Manero door het leveren van data en statistieken. Met deze unieke inzichten en gepersonaliseerde statistieken kunnen wij betere carrièreadviezen en ontwikkelingsplannen voorleggen aan de atleet. Het in beeld brengen en begrijpen van de sterkte- en zwaktepunten is cruciaal tijdens het begeleiden van atleten. Dankzij deze unieke en gepersonaliseerde data hebben onze atleten ook een groot voordeel op de transfermarkt.

Buiten het veld

Als profvoetballer is het belangrijk dat je verschillende aspecten van je carrière managet. Muy Manero biedt tal van diensten om de atleet ook buiten het veld te ondersteunen en te laten excelleren.  

Find out more
Commercieel

Commercieel

Muy Manero zoekt voortdurend naar mogelijkheden om atleten te koppelen aan hoogstaande voetbal-, sport- en entertainmentmerken. Denk hierbij aan video/fotosamenwerkingen, winstgevende investeringen en duurzame merkambassadeurschappen. Ons portfolio bestaat uit merken als Nike, adidas, Puma, EA Sports, Samsung, ING, Tommy Hilfiger en Coca-Cola. 

Persoonlijke assistentie

Persoonlijke assistentie

Wij hebben een wereldwijd netwerk van betrouwbare partners die ons helpen vervullen van alle behoeftes van de atleet. Uiteraard gebeurt dit altijd discreet en met de hoogste professionaliteit. Denk hierbij aan het regelen van accommodaties, het vinden van de meest chique dining-experiences, het plannen van de mooiste reizen en alles daar tussenin. Ons hard werkende team biedt alleen de meest exclusieve en unieke mogelijkheden aan die voldoen aan de wensen en interesses van de atleet. Door de atleet zo goed mogelijk te ontzorgen kan hij zich volledig focussen op zijn doel. 

Community

Community

We geloven er heilig in dat teruggeven aan de gemeenschap enorm belangrijk is voor het zijn van een rolmodel. Daarom moedigen wij onze atleten aan om betekenisvolle bijdragen te leveren aan de maatschappij. Met trots supporten wij verschillende goede doelen, zoals de Dirk Kuyt Foundation, Friendship Foundation en het Emma Kinderziekenhuis. 

Contentcreatie

Contentcreatie

Ons eigen productieteam biedt atleten de mogelijkheid om hoogwaardige content te delen op verschillende platformen. Van korte social media-creaties tot langdurige videoproducties. Samen helpen wij atleten hun kwaliteiten, acties en identiteit op de beste manier mogelijk in beeld te brengen. Door hierin samen te werken met bekende merken, creëren we extra inkomsten en waarde voor de atleet. 

Social Media

Social Media

‘We’ve got your back’ wanneer het aankomt op het maken van professionele online profielen waarop jouw verhaal zichtbaar wordt. Samen maken wij plannen om de betrokkenheid en jouw online imago te verbeteren. Met dank aan onze sterke samenwerkingen met verschillende organisaties, creëren en beschermen wij een goed online imago en leiden wij je de weg door het hectische social media-landschap. 

Successen door strategische samenwerkingen.

Alle ballen op betekenisvolle en wederzijds voordelige commerciële deals. Door atleten, zowel op als naast het veld, te verbinden met invloedrijke merkpartners, begeleiden wij hun carrière naar een nieuw niveau.