Trainingskampen

Trainingskampen

Muy Manero’s full-service trainingskamp organisatie

Ervaar trainingskampen afgestemd op de behoeftes van jouw team.

Optimale voorbereiding is de sleutel tot succes. Onze verzorging van trainingskampen gaat verder dan het veld. Wij denken aan alle details om een omgeving te creëren waar teams zich volledig kunnen focussen op het ontwikkelen van hun strategieën en vaardigheden.

Onze professionele trainingskampen bieden teams de mogelijkheid om volledig te focussen op het voorbereidingsproces. Op alle vlakken wordt jouw team ontzorgd. Wij bieden clubs verschillende mogelijkheden binnen onze trainingskamppakketten. De pakketten bestaan uit: 

Locatieselectie

Locatieselectie

Wij luisteren naar de wensen en behoeften van jouw team voor het selecteren van de perfecte locatie voor een trainingskamp. Van stille retraite tot drukke stadsomgeving: alles is mogelijk.  

Vriendschappelijke wedstrijden inplannen

Vriendschappelijke wedstrijden inplannen

Oefening baart kunst. Onze trainingskampen beperken zich niet tot trainingen alleen. Teams krijgen meermaals de kans om hun strategieën, tactieken en fitheid in de praktijk te brengen tegenover passende en uitdagende tegenstanders. 

Onderhandelingen

Onderhandelingen

Onderhandelingen kunnen ingewikkeld zijn. Daarom gebruiken wij onze expertise en ons wereldwijde netwerk om de beste prijzen te verzekeren voor jouw team. Of het nou gaat om accommodatie, faciliteiten, trainingspullen of een ander aspect van jouw trainingskamp: Muy Manero regelt de beste mogelijke prijs. Altijd met de beste kwaliteit en de behoeftes van de klant als uitgangspunt. 

 

Transport

Transport

Ook aan transport op locatie wordt gedacht. Muy Manero regelt zo efficiënt mogelijke het gewenste transport. Van het vliegveld tot het complex, of van het trainingskamp naar de wedstrijdlocatie: alle transporten worden zonder problemen geregeld.

Reizen

Reizen

Reizen ingewikkeld en vermoeiend? Niet bij Muy Manero. Wij verzekeren een vloeiende reis en gunstige aankomsttijden om de reis van de club naar de trainingskamplocatie zo gunstig mogelijk te laten verlopen.