Mediarechten

Mediarechten

Mediarechten zijn de basis van ons strategisch succes.

Mediarechten vormen een fundamenteel aspect van het businessmodel van Muy Manero. Sinds de oprichting in 2008 is Muy Manero al jaren lang betrokken geweest bij het onderhandelen over zowel nationale als internationale mediarechten, wat getuigt van expertise op dit gebied.

Onze diensten

Onze aanpak van mediarechten is allesomvattend, waardoor we verschillende platforms en mogelijkheden omvatten.

Acquisitie & Verkoop

Nationale mediarechten worden wereldwijd verkocht, en internationale rechten worden aangekocht voor nationale omroepen.

Het vermogen om nationale mediarechten wereldwijd te kunnen verkopen, laat het grote bereik, enorme netwerk en de effectiviteit van Muy Manero zien. We benutten verschillende markten om extra inkomsten voor de klant te genereren. 

Uitzending & Faciliteiten

Dankzij onze ervaring kunnen we alle aspecten van de productie behandelen. Van het initiële cameraplan tot het inhuren van faciliterende bedrijven, het opzetten van de benodigde faciliteiten ter plaatse, het beheren van Satellite News Gathering (SNG)-eenheden, het integreren van grafische elementen en het gebruik van technologieën.

 

Distributie

Onze bekwaamheid en expertise op het gebied van uitzending, faciliteiten en distributie versterken onze reputatie als een vertrouwde en betrouwbare partner in de media- en sportindustrie.