Over Muy Manero

Standvastig om persoonlijke aandacht en transparantie te bieden aan een exclusieve groep topatleten.

Wij zijn Muy Manero

Ons bureau is gebouwd op een fundament van passie voor het prachtige spel en het geloof in de kracht van voetbal. Wij begrijpen dat de weg naar succes niet alleen draait om talent, maar ook om strategische planning, persoonlijke ontwikkeling en het grijpen van de juiste kansen op het juiste moment. Daar komen wij in beeld.

Over ons

Muy Manero is opgericht in 2008 door Fulco van Kooperen, die eerder meer dan een decennium lang het hoofd van voetbal was bij IMG. Gedurende zijn tijd bij IMG ontwikkelde Fulco een uitgebreid netwerk binnen de wereldwijde sportindustrie. Bij de oprichting van het bedrijf besloten verschillende veelbelovende jonge spelers, waaronder talenten als Steven Bergwijn en Abdelhak Nouri, zich aan te sluiten bij de Muy Manero-familie. Door de jaren heen groeide Muy Manero uit tot een toonaangevend sportmarketingbureau in Nederland, gevestigd aan de Keizersgracht in Amsterdam.

Licentie

De terugkeer van de FIFA-licentie is een belangrijke ontwikkeling voor voetbalbureaus. Met de herinvoering moeten bureaus het FIFA examen ondergaan om deze prestigieuze licentie te behouden. We zijn enorm trots op het bezit van deze licentie, omdat het onze toewijding aan professionalisme, ethiek en de hoogste normen in de wereld van voetbalvertegenwoordiging symboliseert. 

We kijken ernaar uit om ons werk voort te zetten met dezelfde passie en integriteit die ons tot dit punt hebben gebracht. Het is een bewijs van onze voortdurende inzet voor excellentie en de spelers die we bedienen.